Τα συμπληρώματα διατροφής Nourkrin® MAN και Nourkrin® WOMAN είναι τα αποτελεσματικότερα προϊόντα για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και την ανάπτυξη νέας τριχοφυΐας με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Τα προϊόντα Nourkrin® είναι τα μοναδικά συμπληρώματα διατροφής παγκοσμίως που περιέχουν το πατενταρισμένο ενεργό συστατικό Marilex®, ενώ είναι βραβευμένα με το χρυσό μετάλλιο από την Παγκόσμια Εταιρεία Τριχολογίας για την αποτελεσματικότητά τους στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Nourkrin® MAN

Το συμπλήρωμα διατροφής Nourkrin® ΜΑΝ είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλες τις αιτίες αραίωσης και απώλειας μαλλιών των ανδρών. Το Nourkrin® ΜΑΝ συμβάλλει στην υποστήριξη, ομαλοποίηση και διατήρηση του κύκλου ανάπτυξης της τρίχας, παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στους θύλακες της. Η τακτική και προληπτική λήψη από τα πρώτα σημάδια της αραίωσης, καθυστερεί και αποτρέπει την εμφάνιση της τριχόπτωσης.

Marilex®– Μ (720mg): Το πατενταρισμένο, μοναδικό συστατικό Marilex® από τη Pharma Medico, βρίσκεται αποκλειστικά στα προϊόντα Nourkrin®. Το Marilex® είναι δοκιμασμένο, ελεγμένο και αναγνωρισμένο ως απόλυτα ασφαλές από όλους τους αρμόδιους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων του FDA και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Τροφίμων (ΕFSA).

Fenugreek (100mg): Η τριγωνέλλα (Fenugreek – Trigonella foenum-graecum) είναι φυτό πλούσιο σε σίδηρο, βιταμίνες Α, Β1, C και φλαβονοειδή (αντιοξειδωτικά). Επιπλέον, συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης. Η τριγωνέλλα που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του Nourkrin® επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια ποιότητας. Έτσι η Pharma Medico εξασφαλίζει ότι η ποικιλία της τριγωνέλλας που χρησιμοποιείται για το Nourkrin® MAN καλύπτει τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας.

Silica (110mg): Το πυρίτιο (silica) που χρησιμοποιείται στο Nourkrin® ΜΑΝ είναι φαρμακευτικής καθαρότητας και αποτελεί απαραίτητο δομικό συστατικό των συνδετικών ιστών.

Biotin (180μg): Η βιοτίνη συμβάλλει στην υποστήριξη της φυσιολογικής ανάπτυξης της τρίχας, στη βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών και στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Τρόπος λήψης: Λαμβάνετε 2 ταμπλέτες την ημέρα (1 ταμπλέτα το πρωί και 1 ταμπλέτα το βράδυ) για τουλάχιστον 6 μήνες, κατά προτίμηση με νερό μετά το φαγητό.

Nourkrin® WOMAN

Το συμπλήρωμα διατροφής Nourkrin® WOMAN είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά όλες τις αιτίες αραίωσης και απώλειας μαλλιών των γυναικών. Το Nourkrin® WOΜΑΝ συμβάλλει στην υποστήριξη, ομαλοποίηση και διατήρηση του κύκλου ανάπτυξης της τρίχας, παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στους θύλακες της. Η τακτική και προληπτική λήψη από τα πρώτα σημάδια της αραίωσης, είναι δυνατό να καθυστερήσει ή να αποτρέψει την εμφάνιση των συμπτωμάτων της τριχόπτωσης.

Marilex® (600mg): Το πατενταρισμένο, μοναδικό συστατικό Marilex® από τη Pharma Medico, βρίσκεται αποκλειστικά στα προϊόντα Nourkrin®. Το Marilex® είναι δοκιμασμένο, ελεγμένο και αναγνωρισμένο ως απόλυτα ασφαλές από όλους τους αρμόδιους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων του FDA και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Τροφίμων (ΕFSA).

Silica (60mg): Το πυρίτιο (silica) που χρησιμοποιείται στο Nourkrin® WOMAN είναι φαρμακευτικής καθαρότητας και αποτελεί απαραίτητο δομικό συστατικό των συνδετικών ιστών.

Biotin (180μg): Η βιοτίνη συμβάλλει στην υποστήριξη της φυσιολογικής ανάπτυξης της τρίχας, στη βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών και στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Τρόπος λήψης: Λαμβάνετε 2 ταμπλέτες την ημέρα (1 ταμπλέτα το πρωί και 1 ταμπλέτα το βράδυ) για τουλάχιστον 6 μήνες, κατά προτίμηση με νερό μετά το φαγητό.

Αγόρασέ το εδώ

Το συστατικό Marilex®

Το Marilex® είναι φυσικό πατενταρισμένο συστατικό που προέρχεται από ψάρια με μοναδική σύνθεση πλούσια σε πρωτεογλυκάνες και συμβάλλει καθοριστικά στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Οι πρωτεογλυκάνες αποτελούν βασικό δομικό συστατικό των τριχοθυλακίων και ενισχύουν τη διατήρηση του φυσιολογικού κύκλου ανάπτυξης των μαλλιών ιδιαίτερα κατά την αναγενή φάση. Η υψηλή περιεκτικότητα του Marilex® σε πρωτεογλυκάνες αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα των προϊόντων Nourkrin® καθιστώντας τα ασυναγώνιστα στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Η εξειδικευμένη σύνθεση του Nourkrin®

  • Καλύπτει αποτελεσματικά τις διαφορετικές ανάγκες της ανδρικής και γυναικείας τριχόπτωσης
  • Αναγνωρίζεται παγκοσμίως από την ιατρική κοινότητα και ειδικότερα από τους δερματολόγους ως η πλέον αποτελεσματική
  • Ενισχύει, ομαλοποιεί και διατηρεί τον κύκλο ανάπτυξης της τρίχας
  • Έχει κλινικά αποδεδειγμένη δράση

Φυσική, ασφαλής και επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση 

 

Περισσότερες από 100 επιστημονικές και κλινικές μελέτες, με πολλαπλές δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 30 χρόνια, καθιστώντας τα συμπληρώματα διατροφής Nourkrin® την κορυφαία επιλογή αντρών και γυναικών για την αποκατάσταση και διατήρηση υγιούς κύκλου ζωής του τριχωτού της κεφαλής.

Η τακτική και προληπτική χρήση του Nourkrin® από τα πρώτα σημάδια της αραίωσης των μαλλιών, καθυστερεί και αποτρέπει την απώλεια των μαλλιών.

Αποτελέσματα κλινικών μελετών

 

Κατηγορίες Τριχόπτωσης

1. Φυσιολογική Τριχόπτωση θεωρείται η καθημερινή απώλεια 50-100 τριχών στο πλαίσιο της φυσιολογικής ανακύκλωσης της τρίχας (αναγενής, καταγενής και τελογενής φάση).

2. Παθολογική Τριχόπτωση ορίζεται η μη αναπλήρωση των τριχών που χάνονται κατά τη φυσιολογική τριχόπτωση. Η παθολογική τριχόπτωση είναι γνωστή με τον όρο αλωπεκία και κατηγοριοποιείται σε διάφορους τύπους ανάλογα με την έκτασή της.

Φυσιολογικός Κύκλος Ανάπτυξης Μαλλιών

Στάδιο 1 | Αναγενής Φάση

Στάδιο Ανάπτυξης: Η αναγενής φάση είναι η φάση ανάπτυξης της τρίχας. Η κυτταρική διαίρεση λαμβάνει χώρα γρήγορα, τα νεκρά κύτταρα ωθούνται έξω από το βολβό των μαλλιών όπου κερατινοποιούνται και τα μαλλιά αρχίζουν να μεγαλώνουν. Σε κάθε δεδομένη στιγμή το 85% των θυλάκων των τριχών βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης. Η αναγενής φάση διαρκεί κατά μέσο όρο 3 χρόνια.

Στάδιο 2 | Καταγενής Φάση

Στάδιο Μετάβασης: Η καταγενής φάση χαρακτηρίζεται ως φάση ανάπαυσης ή μεταβατική φάση. Τα μαλλιά σταματούν να αναπτύσσονται. Σε αυτό το στάδιο αρχίζει να συρρικνώνεται ο θύλακας των τριχών ωστόσο τα μαλλιά δεν πέφτουν για ορισμένο χρονικό διάστημα. Σε κάθε δεδομένη στιγμή περίπου 1% των μαλλιών βρίσκεται σε φάση ανάπαυσης. Η καταγενής φάση διαρκεί κατά μέσο όρο 1-2 εβδομάδες.

Στάδιο 3 | Τελογενής Φάση

Στάδιο αδράνειας / ανάπαυσης: Η τελογενής φάση είναι η τελική φάση του κύκλου ανάπτυξης των μαλλιών, επίσης γνωστή ως φάση πτώσης. Όταν πέσουν οι τρίχες, τα τριχοθυλάκια εισέρχονται ξανά στη φάση ανάπτυξης. Σε κάθε δεδομένη στιγμή περίπου το 10% των μαλλιών βρίσκεται σε τελογενή φάση. Μετά από 3-4 μήνες η τρίχα απελευθερώνεται για να αντικατασταθεί από νέα τρίχα.

Διαταραγμένος Κύκλος Ανάπτυξης Μαλλιών

Στάδιο 1 | Αναγενής Φάση | Στάδιο Ανάπτυξης: Η διάρκεια του σταδίου ανάπτυξης μειώνεται με αποτέλεσμα ο κύκλος ανάπτυξης να διακόπτεται ξαφνικά.

Στάδιο 2 | Καταγενής Φάση | Στάδιο Μετάβασης: Η μείωση της διάρκειας του σταδίου ανάπτυξης προκύπτει από το γεγονός ότι ο κύκλος ανάπτυξης της τρίχας εισέρχεται πολύ νωρίτερα στο στάδιο μετάβασης.

Στάδιο 3 | Τελογενής Φάση | Στάδιο αδράνειας / ανάπαυσης: Λόγω των προαναφερθέντων διαταραχών, αυξάνεται ο αριθμός των τριχών που εισέρχονται σε φάση αδράνειας. Η αύξηση αυτή αποτελεί βασική αιτία τριχόπτωσης και ασθενέστερης ανάπτυξης νέων τριχών.

Τα συμπληρώματα διατροφής Nourkrin®

Τα προϊόντα Nourkrin® έχουν σχεδιαστεί για να περιορίσουν την τριχόπτωση, να ενισχύσουν την ανάπτυξη των μαλλιών και να διατηρήσουν τον φυσιολογικό υγιή κύκλο ανάπτυξης μαλλιών σε γυναίκες και άνδρες.